loader
Foto

1 mai cu vedete la Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu s-a întâlnit cu Marcel Pavel și Gheorghe Gheorghiu, de 1 mai, de la 22.30, în ediția specială  Dăruiește Românie!

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! a deschis ce-al de-al patrulea sezon, acum o lună și jumătate, de-acasă. Astfel, la TVR Internațional, seara de vineri a păstrat întâlnirile cu vedetele, cu artiștii români din țară și din străinătate.

Cadrul acesta familiar si familial, în care ne plasăm toți, fiecare pe la casa lui, ne ajută să mai dăm jos măștile sociale pe care, de multe ori, le purtăm doar pentru a nu-i încărca și pe alții cu problemele noastre. Să umplem timpul acesta cu îndrăzneala de a fi noi, cu toate ale noastre, eu aici văd provocarea”, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

(w882) daruieste

Cu Gheorghe Gheorghiu și Marcel Pavel - într-o seară de 1 mai, pe holul dintre două camere, una în SUA, cealaltă în România.

Biletele de avion cumpărate, bagajele aproape gata, concertele demult programate, doar că, peste noapte, totul s-a schimbat, iar drumul SUA - România s-a anulat. De aici, continuă povestea #GheorgheGheorghiu. Iar cu Marcel Pavel, până acum, în nicio emisiune, n-am avut vreme să vorbesc așezat. Avem multe de recuperat, de aceea, zic să începem din seara aceasta.

Edițiile emisiunii "Dăruiește Românie!" sunt disponibile online pe TVR+.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

11:00 Toţi împreună

* Emisiune în limba maghiară*Studioul teritorialTg.Mureş

Reportaje din actualitatea socială şi culturală regionala-Reportaj despre conferința „Transhumanity” organizată la Târgu Mureș/Cum să construim o Ecocasă?, Sfaturi practice pentru cei care vor să trăiască în armonie cu natura

Producător Anna Kos

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Timişoara

Producător Peter Keresztes

12:50 Teleshopping

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3