loader
Foto

1 mai cu vedete la Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu s-a întâlnit cu Marcel Pavel și Gheorghe Gheorghiu, de 1 mai, de la 22.30, în ediția specială  Dăruiește Românie!

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea Dăruiește Românie! a deschis ce-al de-al patrulea sezon, acum o lună și jumătate, de-acasă. Astfel, la TVR Internațional, seara de vineri a păstrat întâlnirile cu vedetele, cu artiștii români din țară și din străinătate.

Cadrul acesta familiar si familial, în care ne plasăm toți, fiecare pe la casa lui, ne ajută să mai dăm jos măștile sociale pe care, de multe ori, le purtăm doar pentru a nu-i încărca și pe alții cu problemele noastre. Să umplem timpul acesta cu îndrăzneala de a fi noi, cu toate ale noastre, eu aici văd provocarea”, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

(w882) daruieste

Cu Gheorghe Gheorghiu și Marcel Pavel - într-o seară de 1 mai, pe holul dintre două camere, una în SUA, cealaltă în România.

Biletele de avion cumpărate, bagajele aproape gata, concertele demult programate, doar că, peste noapte, totul s-a schimbat, iar drumul SUA - România s-a anulat. De aici, continuă povestea #GheorgheGheorghiu. Iar cu Marcel Pavel, până acum, în nicio emisiune, n-am avut vreme să vorbesc așezat. Avem multe de recuperat, de aceea, zic să începem din seara aceasta.

Edițiile emisiunii "Dăruiește Românie!" sunt disponibile online pe TVR+.

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...