loader
Foto

10 la 10 – Un nou ciclu de mini-interviuri neconvenţionale

10 artişti români de nivel internaţional, surprinși în 10 ipostaze - exclusiv la TVR 3, din 19 septembrie, în fiecare sâmbătă de la ora 21.30 şi duminica de la ora 16.30.

 

10 LA 10

Din această toamnă, TVR 3 vă propune să faceţi cunoştinşă, pe scurt, cu diverse personalităţi din lumea artistică: muzicieni, interpreţi, actori – artişti valoroşi, apreciaţi şi iubiţi de numeroşii lor fani din ţară şi din străinătate.

În serii de câte 10 artişti, materialele difuzate sunt realizate de către fiecare intervievat în parte.

Protagoniștii s-au filmat cu telefonul mobil sau cu tableta, răspunzând deschis și jovial la întrebările inedite primite.

Primii 10 artişti de nivel internaţional care au răspuns provocării de a-şi dezvălui personalităţile şi preferinţele, gândurile ascunse şi năzuinţele sunt: pianistele Alexandra Dariescu, Sânziana Mircea, Mara Dobresco, Axia Marinescu, dirijorul Gabriel Bebeşelea, actrița Monica Davidescu, interpreta de jazz Teodora Enache, solistul trupei The Mono Jacks - Doru Trăscău, violonistul Alexandru Tomescu, violistul Răzvan Popovici.

(w882)

Aşa cum declară producătoarea Valentina Băinţan „cu toţii sunt artişti de nivel internațional și îmi sunt și buni prieteni, astfel că atunci când le-am propus această mică “nebunie” de a se filma singuri răspunzând la întrebările trimise pe mail, mi-au spus DA fără ezitare. Iar dacă la început au fost destul de sceptici privind valoarea răspunsurilor lor, în momentul în care și-au vizionat materialul finit au realizat că aceste mici filmuleţe au reușit să le surprindă personalitatea într-un mod cu totul inedit, punând în lumină partea lor intelectuală profundă și versatilă. Vă invit la TVR 3 ca, de-a lungul a aproximativ 10 minute, să descoperiţi artişti în frumoase ipostaze, în mediul lor, acasă, devoalând câteva dintre cele mai personale trăiri și situaţii ce nu au mai fost dezvăluite până acum.”

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3