loader
Foto

"A doua emigrare": despre revoluționarea traficului urban

Duminică, 24 mai, la ora 11.30, aflați, la TVR 3, povestea de succes a întreprinzătorului Cosmin Coșereață, urmând axa Statele Unite – Polonia – România.

 

A doua emigrare

Cosmin Coșereață este un tânăr originar din Pitești, care a ales să plece în Polonia, după un an petrecut în Statele Unite, prin programul “work and travel”. Experiența americană l-a format, iar prietenii pe care și i-a facut acolo l-au recomandat mai departe, ajungând să lucreze în Polonia, în domeniul achizițiilor.

S-a integrat ușor în această țară care i-a devenit a doua casă, considerând că România și Polonia se aseamănă foarte mult atât din punct de vedere cultural, cât și din acela al tradițiilor și gastronomiei. De altfel, în Polonia și-a descoperit și marea iubire, cu care s-a căsătorit.

(w882)

Astăzi îl descoperim în București, unde a deschis o afacere axată pe închirierea  scuterelor, a cărei misiune este revoluționarea transportului și a traficului urban printr-o soluție alternativă inteligentă și prietenoasă cu mediul înconjurător, care poate fi folosită în zonele urbane aglomerate.

În opinia lui Cosmin, un oraș modern trebuie să aibă aer curat și zgomot redus, să existe benzi dedicate bicletelor, scuterelor și transportului public.

“Valorile în care credem sunt spiritul civic, spiritul colaborativ și orientarea către client, bussines cu scutere electrice!” – potrivit lui Cosmin Coșereață.

***

Sursă foto: scuterelectric.info

Jurnalist: Gabriela Voinea

1:00 Cântec şi poveste (R)

*Studioul teritorial Timisoara (ora 15,00) * Producător Felicia Stoian

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3