loader
Foto

Galerie foto

A.G.Weinberger şi Silvan Stâncel, miercuri, la „Cap de afiş”

Seria ediţiilor dedicate recitalurilor de la Acustic Live Festival 2015 a continuat la TVR 3 şi Tîrgu Mureş. Pe 20 și 27 ianuarie, emisiunea „Cap de afiş” a redifuzat concertul Silvan Stâncel & A.G.Weinberger.

 

Cap de Afiş

Cap de afiș

Miercuri, ora 18:00 - TVR 3

Joi, ora 18:45 - TVR Tîrgu Mureș

Prima parte a concertului este disponibilă online pe TVR+.

A doua parte este disponibilă online pe TVR+.

În data de 25 noiembrie este programată prima parte a concertului Silvan Stâncel & A.G.Weinberger, iar cea de-a doua parte o putem urmări pe 9 decembrie.

Cantautor, folkist, considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti de flamenco din ţară, Silvan Stâncel este iniţiatorul proiectului Acustic Live Festival. Pe lângă noutatea unui festival de promovare a chitarei indiferent de genul muzical, pentru muzicianul din Alba Iulia, evenimentul desfăşurat la Reghin a avut o dublă semnificaţie. El a primit din partea fabricii reghinene de instrumente muzicale o chitară unicat care poartă brand-ul Silvan Stâncel.

Recitalul de la Reghin a fost primul pe care Silvan Stâncel l-a susţinut pe chitara sa branduită. Dacă doriţi să ascultaţi cum sună o chitară de marcă în mâinile unuia dintre cei mai talentaţi chitarişti de flamenco din ţară, aveţi ocazia să o faceţi urmărind emisiunea Cap de afiş!

Silvan Stâncel este acompaniat la chitară electrică de mai vechiul său colaborator şi prieten, Marius Popa. În cadrul concertului, Silvan Stâncel lecturează şi câteva dintre poeziile ce fac parte din volumul său „Incredibil. Iubesc”.

În partea a doua a concertului a urcat pe scenă, alături de Silvan Stâncel şi Marius Popa, A.G. Weinberger, recunoscut ca un muzician promotor al blues-ului american în România, chitarist, cântăreţ, producător şi realizator de emisiuni radio. Prezenţa lui A.G. Weinberger alături de ceilalţi doi muzicieni, a făcut din concertul de la Reghin, un show de zile mari.

Cap de afiş - partea I

TVR 3 - miercuri, 25 noiembrie, ora 18:00

TVR Tîrgu-Mureş - joi, 26 noiembrie, ora 18:45

Cap de afiş - partea a II-a

TVR 3 - miercuri, 9 decembrie, ora 18:00

TVR Tîrgu-Mureş - joi, 10 decembrie, ora 18:45

17:30 În prelungiri

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

18:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3