loader
Foto

Galerie foto

Agora Art: "Podul Lui Dumnezeu"

La TVR 3 sub genericul  emisiunii "Agora Art", urmăriţi redifuzarea unei ediţii despre un proiect artistic inspirat de podul natural de la Ponoare - vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30.

 

Agora art

Podul natural de la Ponoare sau "Podul Lui Dumnezeu", aşa cum este numit de către localnici, este format din piatră masivă şi este al doilea ca mărime din Europa (30 m lungime), dar singurul pe care se poate circula.

Legendele şi poveştile localnicilor au inspirat un grup de artişti plastici, care au lansat un proiect artistic intitulat  ’’Podul Lui Dumnezeu’’ ce a putut fi văzut la Galeria Arta din Craiova în cea de-a doua jumătate a lunii martie.

(w882) Podul Lui

Ediţia a fost difuzată la TVR Craiova, realizator Anca Ţoghe.

Ediția este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3