loader
Foto

Galerie foto

Alexandru Andrieş concertează la Timişoara

Alexandru Andrieş este la Timişoara pentru a-şi prezenta cel mai recent proiect muzical, intitulat „Interioare”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Albumul a fost lansat cu ocazia a 30 de ani de la debutul discografic al artistului. Timişoara este primul oraş din turneul de prezentare a albumului. Iar pe scenă, alături de Andrieş, vor urca Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu. Amănunte despre evenimentul de la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul primim dinspre organizatori, Oltea Zambori şi Cristina Puţan.

Festivalul Internaţional de Muzică de Orgă „Timorgelfest 2014” a început, aseară, la Timişoara. Gongul final va bate în 31 septembrie, iar până atunci vor răsuna orgile din Reşiţa, Arad şi Timişoara, într-un regal dedicat muzicii universale. Concertele vor fi susţinute de către organişti de pe patru continente, nume mari şi premiate. Detalii despre eveniment primim, în direct, de la directorul de proiect, prof. univ. dr. Felician Roşca.

Stagiunea „TeatruActiv” a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad se apropie de start. Cea dintâi premieră va avea loc duminica asta, la Sala Studio a instituţiei arădene. „despre REUNIFICAREA CELOR DOUĂ COREI”, de Joel Pommerat, pus în scenă de către regizorul Radu-Alexandru Nica, e un spectacol despre dragoste, chiar dacă titlul istorico-geo-politic nu ne-ar fi lăsat să întrezărim asta. Despre iţele întortocheate ale iubirii, dar şi despre această altfel de stagiune ne povestesc, în direct, managerul teatrului arădean Bogdan Alexandru Costea şi regizorul spectacolului care-o va deschide, Radu-Alexandru Nica.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara joi 18.09.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 19.09.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

(w882)


 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3