loader
Foto

Ansamblul Artistic al Armatei - la ceas aniversar - partea a II-a

70 de ani de activitate şi un nume răsunător - Ansamblul artistic „Doina” al Armatei. Duminică, 14 mai, la „Popasuri folclorice” ați putut urmări partea a II-a a petrecerii, care a avut loc la Cercul Militar Român din Bucureşti, de la ora 19, la TVR 3 şi TVR+.

 

Teodora Drăgoi Pop
Popasuri folclorice

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Gânduri frumoase, cuvinte alese, amintiri de neuitat rostite cu emoţie de artişti și personalităţi ale culturii muzicale la ceas aniversar.

Cu sprijinul Cercului Militar Român din Bucureşti, duminică, 14 mai, celebrăm istoria bogată şi frumoasă a unui ansamblu din România, care prin promovarea adevăratelor valori identitare a trecut testul timpului, a reuşit să aducă laolaltă generaţii de toate vârstele, atât pe scenă, cât şi în marile săli de spectacole.

(w882) popasuri f

Despre bucuria de a fi parte a unui mare ansamblu al României, dar şi despre provocările şi luptele de zi cu zi în a menţine o echipă unită şi devotată culturii româneşti, duminică, 14 mai, de la ora 19:00, la „Popasuri folclorice”.

În România există oameni dedicaţi unei cauze nobile - păstrarea şi transmiterea valorilor identitare româneşti - care, în această ediţie, a purtat semnătura Ansamblului Artistic al Armatei, la 70 de ani.

(w882) popasuri f

Producător Maria Tănase Marin

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Craiova * Georgeta Corlan Enache

Producător Laura Constantinescu

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Iaşi

Producător Iulian Leca

Transmisiune directă

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3