loader
Foto

Astăzi, la CULT@rt: despre muzică, pictură şi istorii secrete

În 13 aprilie, de la ora 22.00, Marius Constantinescu are ca invitaţi în studioul CULT@rt pe dr. Anna Ungureanu, dirijor principal al Corului Național de Cameră “ Madrigal – Marin Constantin” şi pe dl. Voicu Popescu, dirijorul Corului de Copii Radio.

 

Vineri îl veţi cunoaşte la CULT@rt pe pictorul naiv Gheorghe Ciobanu din satul ieşean Bălţaţi. Satul îl inspiră, iar poveştile oamenilor dau viaţă tablourilor sale. Pentru Sărbătorile Pascale el a pregătit un tablou în care cei 12 apostoli sunt membrii unei orchestre dirijate de Hristos.

Un alt artist prezentat vineri este Flavius Teodosiu, saxofonist plecat de peste 30 de ani din România. Fiica sa, Linda, a moştenit talentul muzical al familiei: la 16 ani era finalistă la Superstar Germania, iar la 20 a început să colaboreze cu Beyonce sau cu starul rock Peter Maffay.

Încheiem săptămâna la cel mai reprezentativ muzeu din judeţul Prahova: Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie. În afara expoziţiei permanente de la sediul central din Ploieşti, instituţia înseamnă, de fapt, o adevărată reţea de muzee, formată din zeci de expoziţii permanente, fie în Ploieşti, fie în alte oraşe din zonă.

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3