loader
Foto

Blues acustic la „Cap de afiş”, cu Marcian Petrescu

Ritmuri de muzicuță și chitară pentru telespectatorii TVR 3, luni seară, în emisiunea „Cap de afiş”. Întâlnirea cu Marcian Petrescu şi Florin Giuglea a avut loc la ora 18:00, pe TVR 3 şi TVR+.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La începutul lunii decembrie, Transilvania Jazz Festival a reunit la Cluj pe Sebastian Spanache Trio, Marcian Petrescu Duo, Bodurov Trio și Paolo Profeti European Collective.

Recitalul Povestitorii - muzicuța și chitara în tradiția adevărată a bluesului acustic, susţinut de Marcian Petrescu (muzicuţă, voce) şi Florin Giuglea (chitară, voce), poate fi urmărit la TVR 3, luni, 11 ianuarie, de la ora 18:00.

Marcian Petrescu este singurul muzician de blues care a reușit performanța de a avea ca invitați pe albumele sale solo pe doi dintre cei mai importanți muzicutiști de blues ai momentului, ambii laureați cu Premiul Grammy – Sugar Blue și Charlie Musselwhite.

Proiectul STORYTELLERS Acoustic Blues îl aduce alături de Marcian Petrescu pe unul dintre cei mai talentați chitariști români ai momentului - Florin Giuglea. Colaborarea dintre cei doi a început încă din 2006, până acum ei concertând împreună în peste 30 de orașe.

***

Emisiunea Cap de afiş poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

9:55 Teleshopping-Publicitate

10:00 Telescoala in limba maghiara

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Producător Feketelaki Tibor

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3