loader
Foto

Bucuria Festivalului RomânIA Autentică, la TVR

Duminică, 24 iunie, de la ora 15.30, telespectatorii TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR 3, TVR Iaşi, TVR Craiova, au fost invitaţi în direct, la un spectacol impresionant al tezaurului și spiritului românesc.

 

Cea de-a treia ediție a Festivalului RomânIA Autentică se apropie cu paşi repezi, iar duminică, 24 iunie, în ziua în care sărbătorim bluza tradițională românească, odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, de la ora 15.30 telespectatorii TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR 3, TVR Iaşi, TVR Craiova, sunt invitaţi în direct, la un spectacol impresionant al tezaurului și spiritului românesc.

În anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, Festivalul RomânIA Autentică se va desfăşura în perioada 23-24 iunie 2018 în trei locuri simultan: la Hobiţa – Poiana Mare, la Iaşi în fața Palatului Culturii şi în Piața Sfatului din Braşov, reunind trei regiuni istorice - Oltenia, Moldova şi Transilvania în cadrul unui eveniment unic. Anul acesta sunt așteptați peste 100.000 de români la sărbatoarea iei, un brand de țară ce constituie o permanentă sursă de inspirație, și care aduce în prim plan folclorul autentic românesc.

Duminică, 24 iunie, de la ora 15.30, Televiziunea Română se va afla în mijlocul ieşenilor, unde pe marea scenă din fața Palatului Culturii vor urca atât interpreți din România, cât şi din Republica Moldova, printre care: Margareta Clipa, Ionuț Fulea, Mioara Velicu, Ion Paladi etc. acompaniați de Orchesta Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros. La Hobița vor urca pe scenă artiştii Ansamblului Doina Gorjului, iar la Brașov scena va fi animată de acorduri fine interpretate de Maria Constantin, Valentin Sanfira, Domnița Iscru, Florin Chilian şi alţii. Spectacolul se va încheia alături de Țăndărică și Fanfara Zece Prăjini.

Telespectatorii TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR 3, TVR Iaşi, TVR Craiova se vor bucura pentru o oră şi jumătate de vibrație autentică în care muzica, dansul şi versul satului îşi vor dezvălui frumusețea într-un spectacol plin de ritm şi culoare, la Festivalul RomânIA Autentică.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Craiova

* Medici și specialiști din domeniul sănătății, sfaturi, scheme de tratament și noutăți legislative

* Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova a găzduit cea de a treia ediție " Craiova Connects" , cel mai inovativ concept de congres din România, care abordează interdisciplinaritatea in medicină și conduitele medicale de avangardă.

Congresul a adus anul acesta în prim plan gastroenterologia, oncologia și genetica.

Despre provocările medicinei moderne, reuniunea G7 a Universităților de Medicină din Romania și viitorul terapiilor personalizare discutăm la TdS cu prof univ.dr. Dan Gheonea-Rectorul UMF Craiova și conf.univ.dr Carmen Oancea.

Moderator Andrada Cojocaru

Producător Daniela Preda

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3