loader
Foto

Câștigătorii festivalului "Corabia de aur" în direct la TVR Craiova

Alina Șerban și Doru Ciolacu v-au dat întâlnire și astăzi, 30 septembrie, de la ora 19:00, în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro la o nouă ediție a emisiunii "Seară deschisă".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediţia este disponibilă pe TVR+

În direct, din platoul emisiunii "Seară deschisă", am discutat cu Cosmin Dragoste - managerul Casei de Cultură "Traian Demetrescu" din Craiova și Radu Antohi - președintele Convenției Organizațiilor Studențești Craiova.

În cea de-a doua parte a emisiunii, i-am avut ca invitați pe Claudia Dumitru - câștigătoarea Premiului I de la Festivalul "Corabia de Aur" și Silviu Țucmeanu - câștigătorul Premiului al II-lea.

Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Populară şi Uşoară „Corabia de Aur” a vut loc în Piaţa Independenţei din faţa Primăriei Corabia, în perioada 19 – 21 septembrie.

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraş... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)
 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3