loader
Foto

Galerie foto

Cadouri muzicale de la Cluj

Două concerte de excepţie, care au avut loc anul acesta la Cluj-Napoca, vor fi difuzate, în exclusivitate, pe TVR 3 şi TVR Cluj, în preajma Crăciunului.

 

Spectacolul “Imnuri pentru voce şi degete”, susţinut de către Teodora Enache şi Stanley Jordan, la Casa Universitarilor, a fost urmărit de peste 1000 de spectatori care au gustat din plin atmosfera electrizantă a celor doi cântăreţi de jazz.

Timp de peste două ore, Teodora Enache şi Stanley Jordan au transpus pe ritmuri de jazz de la piese ale unor compozitori precum Bela Bartok şi Bach, până la doine sau chiar piese clasice de rock precum, Stairway to heaven. Dacă Teodora Enache este deja o prezenţă constantă a publicului clujean, celebrul muzician american, Stanley Jordan s-a aflat pentru prima dată în oraşul de sub Feleac.

Telespectatorii televiziunii publice vor putea urmări concertul joi, 26 decembrie, de la ora 22.30, pe TVR3.

Un al doilea cadou muzical de excepţie este concertul artistei americane Iyeoka susţinut anul acesta pe scena Teatrului Naţional. Ea a cântat piese de pe ultimul său album, „Say Yes", lansat în 2010 şi despre care artista susţine că este “un album care evoluează”. Astfel, clujenii au putut asculta hituri precum „The Yellow Brick Road Song", „Simply Falling"sau „Say Yes". Iyeoka Ivie Okoawo este o poetă şi cântăreaţă care s-a afirmat prin modul în care combină în compoziţiile sale propriile poeme cu jazzul, blues-ul, dar şi cu stilurile soul, R&B-ul şi funk.

Înregistrarea integrală a evenimentului va fi transmisă pe TVR 3, în data de 28 decembrie, de la ora 17.00.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3