loader
Foto

Calendarul Pirelli 2019 - making of de la lansare - la TVR 3

Ca în fiecare an, Marius Constantinescu ne-a adus making-of-ul celui mai iconic calendar al lumii: Calendarul Pirelli. Duminică, 27 ianuarie, de la ora 22.00.

 

MARIUS CONSTANTINESCU

Ca în fiecare an, Marius Constantinescu ne să vedem propune making-of-ul celui mai iconic calendar al lumii: Calendarul Pirelli.

Ediţia 2019 i-a fost încredinţată celebrului fotograf scoţian Albert Watson şi a fost lansată mondial la Milano, în decembrie 2018. Prezent la lansare, Marius Constantinescu a realizat interviuri eveniment cu câţiva dintre protagoniştii acestei ediţii a Calendarului: actriţa şi top-modelul Laetitia Casta, balerinii Misty Copeland şi Serghei Polunin, dar şi cu autorul Albert Watson.

Ați putut descoperi una dintre cele mai cinematografice ediţii ale istoricului calendar, în care emoţiile surprinse de aparatul de fotografiat se înlănţuie narativ şi devin adevărate declaraţii de dragoste pentru arta fotografică.

Mai mult, au fost difuzate imagini în exclusivitate de la conferinţa de presă şi gala de lansare, cu superstaruri precum Halle Berry, Gigi Hadid sau Isabeli Fontana.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3