loader
Foto

Calendarul Pirelli, ediţia 2020 - la TVR 3 | VIDEO

Sâmbătă, 18 ianuarie, Marius Constantinescu ne-a invitat să urmărim o ediţie specială a emisiunii "Vizual" dedicată lansării unuia dintre cele mai faimoase calendare de lux, apreciate de colecţionarii din întreaga lume.

 

Respectând tradiţia ultimilor ani, şi în 2020, Marius Constantinescu ne aduce informaţii de la un eveniment internaţional de cea mai largă notorietate: lansarea Calendarului Pirelli.

Organizat în decembrie 2019, evenimentul a marcat lnsarea ediţiei 2020 a Calendarului care cuprinde 132 de pagini, cu secţiuni din opera lui Shakespeare, Romeo şi Julieta, cu fotografii ale protagoniştilor poveştii, precum şi cu oraşul Verona.

(w882)

Este pentru prima dată când Calendarul Pirelli este realizat de un fotograf italian şi pentru prima dată când se renunţă la formatul clasic, ediţia 2020 având intercalate fragmente din scrierile originale shakespeariene. Protagonistele ediţiei pe anul 2020 ale Calendarului sunt Emma Watson. Claire Foy, Mia Goth, Chris Lee, Indya Moore, Rosalía, Stella Roversi, Yara Shahidi şi Kristen Stewart.

Culoarea, forma, expresia sau lumina spun în ediţia 2020 a Calendarului povestea „În căutarea Julietei”realizată de Paolo Roversi, unul dintre cei mai proeminenţi fotografi de modă din lume, iar Marius Constantinescu ne aduce interviuri în exclusivitate pentru TVR cu Whoopi Goldberg, Paolo Rovesi, şi alţii.

(w882)

 

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3