loader
Foto

Campionatul Mondial de Dans Sportiv - în direct la TVR

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 19.00, TVR 3 şi TVR Timişoara au transmis în direct un regal de eleganţă şi ritm organizat, în premieră, de oraşul de pe Bega.

 

Pe ringul amenajat la Sala Sporturilor Constantin Jude din  Timişoara este organizaat, în această săptămână, Campionatul Mondial de Dans Sportiv sub 21 de ani, categoria  standard.

(w500)

Evenimentul se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, World Dance Sport Federation, Federaţiei Române de dans sportiv şi în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş, Primăria Municipiului Timişoara, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.

Romanian Internaţional Dance Cup se desfăşoară la Timişoara, sub egida Federaţiei Mondiale de Dansuri Sportive, la Sala Olimpia. Evenimentul adună la start peste 1.000 de sportivi din peste 40 de ţări. Competiţia este împărţită pe trei secţiuni, care includ Cupa Sportim Dance, World Open Standard şi Latino Adulţi, dar şi Campionatul Mondial de Tineret la Dansuri Standard – transmis în direct la TVR.

Clubul de dans sportiv Sportim Dance Timişoara, prin preşedintele său, Emanuel Jebeleanu, a  declarat: ”Suntem extrem de mulţumiţi că oraşului nostru, Timişoara, i s-a acordat de către FRDS această oportunitate de a organiza o competiţie de o asemenea valoare şi importanţă naţională şi internaţională. Totodată, prin acest eveniment de talie mondială, am putea spune că promovăm Timişoara capitală culturală europeană”.

Producător Florin Mihoc
Transmisiune directă de la Timişoara

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3