loader
Foto

Cântec și Poveste - "Povești din Țara Dornelor"

 

Horia Gumeni
Carmen Olaru
Cântec și poveste

Zilele Vatra Dornei au fost un succes, ca de fiecare dată. Pe lângă expoziții sau plimbări în kayak, dornenii dar și miile de turiști au fost invitați duminică, 17 iulie, la scena din Parcul Municipal, unde au cântat îndrăgiți interpreți de muzică populară, precum și ansambluri folclorice renumite.
Prima parte a Poveștilor din Țara Dornelor - marți, 26 iulie, de la ora 20.00, pe TVR3 si sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19.30, pe TVR Iași.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Foto: www.infopensiuni.ro

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3