loader
Foto

Galerie foto

Cântec, joc şi sărbătoare la „Popasuri folclorice”

Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00, emisiunea „Popasuri folclorice” a venit cu o ediţie specială, în care sărbătoarea românilor continuă să se simtă cu bucurie, la TVR 3 şi online pe TVR+.

 

Miruna Ionescu
Adriana Deaconu
Popasuri folclorice

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Întotdeauna la zile de sărbătoare emisiunea Popasuri folclorice a fost alături de românii de pretutindeni. Ziua Naţională este un moment ce nu putea fi trecut cu vederea de echipa noastră. De aceea, ediţia din 3 decembrie este dedicată Zilei Naţionale a României. Sărbătorim româneşte este îndemnul adresat românilor ce poartă în suflet bucuria şi mândria de a aparține acestui pământ scăldat de valurile unei istorii bogate.

(w882) popasuri f

Cântecele românilor răsună prin glasurile interpreţilor cântecului popular românesc: Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Benone Sinulescu, Gheorghe Roşoga, Leontina Pop, Anghelina Timiş Lungu, Elena Mândrescu, Lia Lungu, Georgel Nucă, Elena Chirică şi Ansamblul folcloric „Doina Bărăganului”, iar Miruna Ionescu şi Adriana Deaconu transmit gândurile lor de bine şi sănătate.

(w882) popasuri f

1 Decembrie - Ziua României şi a tuturor românilor - este ziua în care spiritul românesc este mai puternic ca oricând, iar conștiința fiecăruia dintre noi vibrează energic sentimentul iubirii de neam şi țară.” (Maria Tănase Marin, producătorul emisiunii)

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3