loader
Foto

„Cântec şi poveste” cu Ovidiu Olari, Liliana Laichici şi Vasile Conea!

Continuăm povestea de succes a emisiunii Cântecul de acasă, care de mai bine de un deceniu scrie la TVR Timişoara… povestea cântecului.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

La “Cântec şi poveste” vă propunem câteva fragmente din emisiunea “Cântecul de acasă” cu formaţii şi ansambluri folclorice: ansamblul EDERA din Macea – Arad, ansamblul CRĂIŞORII MOŢILOR din Tisa Nouă – Arad, formaţia JUNII BANATULUI a C.C.A.J.Timiş şi ans. Colegiului ANA ASLAN din Timişoara.

Acestea însoţesc cântecul tinerilor interpreţi Oana Florina Stana - Arad, Gabriel Lungu - Olt, Delia Mirabela Bîrlea – Caraş Severin, Florina Trif – Cluj.

Maria Coman, fraţii Matoşan, Liliana Laichici, Ovidiu Olari şi Vasile Conea împletesc cântecul bănătan cu cel ardelenesc într-o armonie perfecta.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 9.07.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 12.07.2015 de la ora 19.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

13:55 Teleshopping-Publicitate

14:00 Tableta de sănătate

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

*VINDECAREA NATURALĂ A ORGANISMULUI UMAN STAREA DE SĂNĂTATE SI BOALA

*MEDICINA ALOPATĂ vs. MEDICINA NATURISTĂ

Invitata dr. NADIA TODERICIU, medic primar medicină de familie, competentă api-fito-aroma terapie

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

Primul muzeu literar împlinește 106 de ani | VIDEO

Pe 15 aprilie 1918 se înfiinţa primul muzeu literar din România. "Bojdeuca Ion Creanga" este un loc simbolic pentru oraşul Iaşi, dar şi pentru ...

 

#tvr3