loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiș: "Gloria" de Antonio Vivaldi

Luni, 27 februarie, de la ora 20:00, la TVR 3, în cadrul emisiunii "Cap de afilş", v-am invitat la spectacolul "Gloria" de Antonio Vivaldi, interpretat la Filarmonica "Oltenia".

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

"Gloria" de Antonio Vivaldi a fost  interpretată la Filarmonica "Oltenia". Gian Luigi Zampieri a condus Orchestra şi Corul, iar soliste au fost soprana Irina Iordăchescu şi mezzo-soprana Claudia Codreanu.

În program se regăsesc şi două lucrări semnate de Wolfgang Amadeus Mozart - Simfonia nr. 38 KV 504 în Re major "Praga" şi Concertul KV 314 în Do major pentru oboi și orchestră, cu Ludovic Armin Cora în postură solistică.

Urmăriți secvențe din spectacolul "Gloria" de Antonio Vivaldi, luni 27 februarie de la ora 20:00 la TVR3 în cadrul emisiunii "Cap de afiş."

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3