loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiş: „Seri de jazz şi muzică clasică” la Tîrgu-Mureş

Elevii Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş au concertat la Radio Tîrgu-Mureş în cadrul proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică”. O relatare de la faţa locului aducem miercuri, 26 octombrie, de la 20:00, la TVR 3.

 

Cap de Afiş

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediţia care deschide un nou sezon al emisiunii „Cap de afiş” îi puteţi urmări pe elevii Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş în concert la Radio Tîrgu-Mureş în cadrul proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică”.

Din program au făcut parte lucrări celebre ca Rapsodia în Sol minor – Brahms, Deux préludes romantiques- Marcel Tournier, Melodii lăutăreşti- Sarasate, Concertino-Weber, Sonata în Do major, p.II-III. Adagio, Allegro – C. M. von Weber,  Aria lui Figaro& Vado, ma dove – Mozart sau Morgentau – Higo Wolf.

Concertul elevilor Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş a încheiat cel de al cincilea şi ultimul sezon al proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică” iniţiat de Anamaria Galea cu scopul promovării unor nume cunoscute şi mai puţin cunoscute din muzica clasică şi de jazz.

Emisiunea „Cap de Afiş” este difuzată pe TVR 3 (miercuri, 26 octombrie, ora 20:00) şi pe TVR Tîrgu-Mureş (joi, 27 octombrie, ora 19:00)

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3