loader
Foto

Galerie foto

Caravana Ştirile tale sunt la TVR continuă în Transilvania

Mihaela Creţu şi Andrei Biro de la TVR Cluj – prima echipă a Caravanei în 2014

 

Telejurnal

Sărbătorile au trecut, iar reporterii Ştirilor TVR şi-au făcut bagajele pentru a porni din nou la drum. Caravana Ştirile tale sunt la TVR continuă din 6 ianuarie. Reporterii studiourilor regionale ale Televiziunii Române vor străbate ţara în căutare de noi personaje, tradiţii, poveşti şi întâmplări care să-i descrie pe români aşa cum sunt ei.

Primii jurnalişti care pornesc în Caravană în 2014 sunt Mihaela Creţu şi Andrei Biro de la studioul TVR Cluj. Timp de o săptămână, ei vor cutreiera Transilvania, pentru a prezenta telespectatorilor TVR o altă faţă a României. Poveştile lor vor fi difuzate, ca şi până acum, în cadrul Telejurnalului de la ora 20.00, la TVR 1, dar vor putea fi văzute şi online, pe stiriletvr.ro, la secţiunea dedicată campaniei.

„Pregătiţi casa, masa, curtea şi alarmaţi vecinii, Caravana Ştirilor TVR vine din nou la voi”, anunţă Mihaela Creţu. Iar Andrei Biro, prin a cărui cameră de luat vederi telespectatorii vor vedea imaginile din fiecare loc unde va poposi echipa TVR, promite că „în această săptămână vom călători în timp, printre tradiţii misterioase, oameni uimitori şi poveşti cum numai aici poţi auzi”.

Caravana Ştirile tale sunt la TVR a pornit pe 2 decembrie 2013. Timp de o lună, opt reporteri şi realizatori au străbătut peste 2500 de kilometri pentru a-i cunoaşte pe cei care urmăresc Telejurnalul TVR în fiecare seară. Mircea Radu şi Aura Poteraşu au demarat caravana, pe drumul Moldovei; Adelin Petrişor şi Alexandra Bogdan au colindat vestul ţării, în Oltenia şi Banat; Mihai Constantin şi Andreea Archip au cutreierat Muntenia şi Dobrogea; iar Radu Tudor şi Oana Dobrescu au fost, de sărbători, în Ardeal. Campania continuă şi în anul 2014, când reporterii staţiilor teritoriale ale Televiziunii Române vor aduce telespectatorilor cele mai intersante poveşti din ţară.

Pentru mai multe detalii despre campania Caravana Ştirile tale sunt TVR, accesaţi www.stiriletvr.ro, secţiunea „Caravana”.

14:00 Tableta de sănătate

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul. Subiectul fiecărei emisiuni este astfel conceput încât să satisfacă, pe cât posibil, toate gusturile în materie de informaţie medicală şi, în acelaşi timp, să transmită un mesaj puternic privind stilul de viaţă sănătos prin dietă, exerciţiu fizic, echilibru mental şi spiritual. În fapt, este vorba despre o scurtă incursiune în secretele unei afecţiuni, desecretizate cu ajutorul unui invitat de marcă.

*VINDECAREA NATURALĂ A ORGANISMULUI UMAN STAREA DE SĂNĂTATE SI BOALA

*MEDICINA ALOPATĂ vs. MEDICINA NATURISTĂ

Invitata dr. NADIA TODERICIU, medic primar medicină de familie, competentă api-fito-aroma terapie

Prezintă Corina Ionuţ

Producător Adriana Vitan

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

Primul muzeu literar împlinește 106 de ani | VIDEO

Pe 15 aprilie 1918 se înfiinţa primul muzeu literar din România. "Bojdeuca Ion Creanga" este un loc simbolic pentru oraşul Iaşi, dar şi pentru ...

 

#tvr3