loader
Foto

Galerie foto

Cei mai tari voluntari sunt la ...TVR Cluj

Rodica Bogdan, responsabila de coordonarea activităților de interpretariat în limbaj mimico-gestual al jurnalului regional de weekend şi al emisiunii “Transilvania la zi” de la TVR Cluj este în finala “Galei Naţionale a Voluntarilor”.

 

Telejurnal regional

Ea este nominalizată la categoria ,,Coordonatorul de Voluntari al anului''. Simona Damian, unul dintre voluntarii din subordinea Rodicăi Bogdan, povesteşte pe pagina de internet a Galei din culisele activităţii duse la TVR Cluj: ”Doamna Rodica Bogdan a reușit să gestioneze cu succes voluntarii care au activat ca interpreți în limbaj mimico-gestual în cadrul TVR Cluj timp de aproape trei ani. Principala dificultate cred că a fost pentru dânsa lipsa de disponibilitate a voluntarilor în anumite perioade, însă a reușit de fiecare dată să existe un interpret care să transmită informațiile către comunitatea de persoane cu dizabilităţi de auz din Transilvania”.

Canalul TVR Cluj a fost, la rândul său, menţionat în ghidul de bune practici al Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru iniţiativa de interpretare mimico-gestuală a jurnalului regional de weekend.

Evenimentul de anul acesta este organizat de către Federaţia Organizaţiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România, cu sprijinul Ministerului, Tineretului și Sportului, al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și al Reprezentanței Comisiei Europene la București. Gala va avea loc, la Bucureşti, în data de 12 decembrie.

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3