loader
Foto

ColinDar cu Paula Seling - în direct la TVR 3

Miercuri, 5 decembrie, de la ora 19:00, Paula Seling revine la Filarmonica „Oltenia” din Craiova, pentru a marca  apropierea sărbătorilor Naşterii Domnului cu un nou concert caritabil

 

Simona Mușuroi

Spectacolul tradițional de colinde „ColinDar cu Paula Seling” este organizat de Asociația „Vasiliada”. Astfel, fondurile obținute vor fi direcționate, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, către proiectele sociale ale Mitropoliei Olteniei.

Alături de artista Paula Seling vor concerta: Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, Corul mimico-gestual „Anghelos”, Corul Facultății de Teologie din Craiova, precum și artistele Zorina Bălan și Evelyne Curelea.

TVR Craiova celebrează deasemenea cei 20 de existență printr-o serie de programe speciale, momentul culminant fiind spectacolul caritabil “ColinDar cu Paula Seling”. Spectacolul va fi prezentat de colega noastră Simona Mușuroi.

De la ora 18:00, în foaierul Filarmonicii "Oltenia" Craiova, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie TVR Craiova - 20 de ani, ce imortalizează momente din cei 20 de ani de activitate ai studioului.

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*O emisiune cu cei mai buni specialiști din domeniul medical, cele mai noi tehnici de tratament, sfaturi despre cum putem fi mai sănătoși și despre un stil de viață echilibrat.

Producător Claudia Zătrean

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea prezintă personalităţi ale folclorului din regiune.Pe lângă dialogul cu gazda emisiunii sunt evocate în imagini de arhivă tradiţiile locului. O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Producător Felicia Stoian

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3