loader
Foto

Concert Bubu College Experience la TVR 3

Duminică, 13 septembrie, ora 22.00, TVR 3 vă invită să vă bucurați de concertul BUBU COLLEGE EXPERIENCE, susținut în 19 septembrie 2015, la Arenele Romane din București.

 

Remix

În toamna anului 2015, Festivalul – concurs „Young Music Festival” a programat un final apoteotic: recitalul grupului Bubu College Experience, un concert unic, până acum.

(w882) concert Ar

Formația s-a reunit o singură dată, la București, pentru un repertoriu repetat și stabilit on-line, peste Atlantic, inițiativă a bateristului Bubu Cernea, proaspăt absolvent al celebrei instituții muzicale de învățământ, Berklee College of Music din Boston.

(w882) bubu singu

(w882) concertul

Cu Sfinx Experience, trupa părinților săi, Mișu Cernea și Crina Mardare, Bubu a călătorit la concerte pop-rock înainte de a învăța să meargă. Prin urmare, a apărut pe scene ca un copil precoce al tobelor.

În primii ani de carieră, a participat pentru România, în 2003 (în particular emisiunea TVR „KikiRiki Miki”) la marea finală „Eurovision Junior” de la Copenhaga, dar și la „Global Battle of the Bands” (cu X-Plod, în 2010).

Tânărul baterist ajunge cunoscut cu adevărat atunci când este cooptat într-un serial TV pentru tineret, unde apare alături de Lala Band, grupul înființat cu această ocazie.

(w882) Bubu si La

Cu siguranță, experiența muzicală cea mai importantă s-a consumat în perioada în care a fost student la Boston (cu profesori ca Jordan Ruddess, Rod Morgenstein ori Henrique de Almeida), unde Bubu a absolvit secția Performance la percuție cu Summa Cum Laude.

(w882) colaj

(w882) berklee -

Post scriptum: concertul de la București, pus la cale de baterist cu chitaristul Juan Andres Carreno Ariza. Cei doi s-au înconjurat de câțiva dintre colegii de la școală, au ales un repertoriu, au repetat fiecare unde a putut. Unica repetiție generală (cu trupa completă, inclusiv trei componenți români la nivelul absolvenților de Berklee, invitați de Bubu) s-a derulat în subsolul de la Arenele Romane, înainte de concert. Cover-uri reorchestrate de cei doi inițiatori ai proiectului, dar și piesele originale ale celor două soliste Gabriela Francesca și Christine Smit sunt memorabile.

Echipa Remix a alăturat filmarea pusă la dispoziție de Sfinx Experience câtorva interviuri la cald, luate înainte de concert.

***

Producător: Doru Ionescu

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3