loader
Foto

Galerie foto

Concert extraordinar Fuego - în preajma Crăciunului la TVR Iaşi

Turneul Naţional de Colinde “Din lumina unui Crăciun”, susţinut de Paul Surugiu – Fuego, a ajuns şi la Iaşi. În sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri”, arhiplină, artistul a adus magia sărbătorilor de iarnă, printr-un concert de peste două ore.

 

Fuego a interpretat cântece de Crăciun de pe toate materialele discografice lansate în ultimii zece ani, dar şi melodii noi de pe recentul album lansat chiar în seara concertului.

TVR Iaşi a fost partener media oficial al turneului din zona Moldovei, iar cu această ocazie a înregistrat concertul din data de 10 decembrie.

În prag de sărbători vă oferim, integral concertul “Din lumina unui Crăciun” şi un interviu cu Fuego. Veţi afla de la îndrăgitul interpret poveşti de familie, cum sînt sărbătorile pentru el şi ce speranţe are pentru anul viitor.

Eveniment din cadrul turneului naţional "Din lumina unui Crăciun". TVR Iaşi a fost partener media oficial al turneului din zona Moldovei, iar cu această ocazie a înregistrat concertul din data de 10 decembrie.

Concertul se difuzează pe TVR Iaşi vineri, 20 decembrie 2013, de la ora 19.00.

Şi telespectatorii din întreaga ţară se vor bucura de acest spectacol. El va fi difuzat pe canalul TVR 3 în două părţi după cum urmează:

Sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 15:00 - prima parte;

Duminică, 29 decembrie 2013, ora 15:00 - partea a II-a;

Concertul “Din lumina unui Crăciun” poate fi urmărit şi pe http://www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi .

***

În prag de sărbători vă oferim integral concertul "Din lumina unui Crăciun" şi un interviu cu Fuego. Veţi afla de la îndrăgitul interpret poveşti de familie, cum sînt sărbătorile pentru el şi ce speranţe are pentru anul viitor.

http://www.facebook.com/tvriasi
http://www.facebook.com/fanTVR3
http://www.tvr.ro

 

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Emisiune tip talk-show, care își propune să aducă în prim-plan realitatea zonală.

Proiecte 2024

Producător Lacrima Balint

17:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3