loader
Foto

Galerie foto

Concert Serenadă pentru Dan Spătaru – Fuego

Fuego îl cântă pe Dan Spătaru la TVR

 

Cap de afiș

În luna martie, Paul Surugiu – Fuego a adus un omagiu mareului artist Dan Spătaru, printr-un turneu naţional în care au fost interpretate cele mai îndrăgite melodii, care au marcat generaţii şi generaţii de admiratori.

Turneul „Serenadă pentru Dan Spătaru” a fost o colecţie a celor mai frumoase cântece din muzica românească, o reverenţă făcută de Fuego în faţa modelului său, într-o interpretare inedită, spectaculoasă, aducându-ne aminte că esenţa viitorului stă în felul în care ne aducem aminte, în care acţionăm şi preţuim valorile.

Concertul de la Iaşi a fost înregistrat de echipa TVR Iaşi, iar de sărbătorile pascale vi-l oferim cu drag. De asemenea, veţi putea urmări un interviu in exclisivitate cu Fuego. Acesta va vorbi despre modul în care l-a influenţat Dan Spătaru, cum s-au cunoscut  şi cum ştiu românii să ţină la propriile valori.

Concert Serenadă pentru Dan Spătaru – Fuego

Redactor: Andrei Giurgia

Realizator: Horia Gumeni

 

TVR 3

20 aprilie, ora 01.15

26 aprilie, ora 18.00

2 mai, ora 16.00

 

TVR Iaşi

21 aprilie, ora 20.00

 

TVR Moldova

20 aprilie, ora 01.15

20 aprilie, ora 13.00

 

TVR Internaţional

21/22 aprilie, ora 4.00

22 aprilie, ora 12.00

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

 

#tvr3