loader
Foto

Concursul Internaţional de Canto “George Enescu” la "Cap de afiş"

Concursul Internaţional de Canto “George Enescu” a adunat la Paris cântăreţi din Europa, Coreea de Sud şi China.

 

Cap de Afiş

Fiecare a interpretat în limba originală creaţii ale compozitorului român.

Secvenţe din concurs şi din gala premianţilor, interviuri cu membri ai juriului, le puteţi vedea în emisiunea Cap de afiş, joi, 9 noiembrie, la orele 19.00 şi 21.00, vineri, 10 noiembrie, la ora 10.00 şi duminică, 12 noiembrie, la ora 21.00, la TVR Iaşi şi marţi, 14 noiembrie, de la ora 20.00 şi miercuri, 15 noiembrie, la ora 13.00, la TVR3.


Realizator: Alex Vasiliu

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3