loader
Foto

Crăciunul la TVR Timișoara

Sărbătoarea Crăciunului la Casa Studenţilor din Timişoara împreună cu colindători din Ardeal, Banat şi Bucovina precum şi îndrăgiţi interpreţi ai cantecului popular!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

TVR Timişoara vă invită să fiţi părtaşi la cea mai mare sărbătoare a creştinilor din lumea-ntreagă Crăciunul!

Cete de colindători din Bucovina (Ansamblul Dorna Dorului din Vatra Dornei, Suceava), Ardeal (Ansamblul Ceatăra din Carei, Satu Mare alături de tânăra interpretă Georgiana Marina) şi Banat (Ansamblurile timişene Datina din Ghiroda şi Flori din Câmpie din Giarmata Vii), precum si grupul vocal al Scolii Populare de Artă din Timişoara vin în colindat.

În partea a doua a spectacolului în cadrul emisiunii „Sărbătorile-n Banat”, ne întîlnim cu orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara dirijată de Sebastian Roşca şi invitaţi în recital: Iasmina şi Daniel Iova, Bogdan Firu, Ciprian Pop, Florin Boita, Maria Coman, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Olguţa Berbec şi Liliana Laichici.

Emisiunea se difuzează pe TVR 3 luni 25.12.2017, de la ora 15.00, iar pe TVR Timişoara marți 26.12.2017, de la ora 18.30.

A doua parte a emisiunii se difuzează pe TVR Timişoara luni 25.12.2017, de la ora 17.00 iar pe TVR 3 marți 26.12.2017, de la ora 14.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3