loader
Foto

DĂRUIEȘTE ROMÂNIE! cu artiști îndrăgiți

TVRi v-a propus să revedeți o ediție apreciată a emisiunii DĂRUIEȘTE ROMÂNIE!, vineri, 4 septembrie, de la ora 21.00. Printre invitați: Daniela Nane, Mihai Pocorschi și Nicola.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români. Explozie de culoare, bucurie şi, mai ales, emoţii. Toate le trăim împreună ignorând orice fel de graniţe geografice.

Aflați povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a ne bucura de cei peste 24 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României.

Până acum Dăruieşte Românie! a reuşit să ne găsească împreună, a reuşit să-i adune pe românii din toate comunităţile româneşti din străinătate în jurul poveştilor adevărate, amintirilor care ne răscolesc şi, mai ales, în jurul bucuriilor simple care ne amintesc de un timp afectiv, potrivit lui Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

INVITAŢI:

  • DANIELA NANE
  • CRISTINA NICHITA
  • ELIS SĂVOAIA
  • NICOLA
  • MIHAI POCORSCHI
  • VLADIMIR POCORSCHI
  • ŞTEFAN STAN
  • ANYMAGICAL

Program de difuzare:

- Vineri, 4 septembrie, ora 21.00 (ora României)

- Sâmbătă, 5 septembrie, ora 04.30 și ora 12.30 (ora României)

- Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.

***

Moderator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...