loader
Foto

Dăruiește Românie! … și de-acasă

Carmen T ârnoveanu ne îndeamnă ca, în astfel de momente, să nu abandonăm ceea ce știm să facem, ceea ce putem să facem și singuri și împreună.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Mesajul Campaniei TVR Internațional #DeparteDarImpreuna va fi preluat de către artiști, oameni de cultură, personalități ale României și se va auzi și în edițiile speciale ale emisiunii Dăruiește Românie!

Deși n-am mai trecut prin studioul de televiziune, îi am lângă mine pe cei care, vineri de vineri, construiesc întâlnirile cu dvs., prin emisiunea ”Dăruiește Românie!”, adică echipa mea. Că suntem în televiziune sau departe de platoul de filmare, până să vină ziua de vineri, ne auzim de zeci de ori la telefon, câteodată, de zeci de ori numai într-o zi. Aceasta e povestea noastră care confirmă, fără forțări, unul dintre posibilele înțelesuri ale lui #DeparteDarImpreuna.

Și, pornind de-aici, îi invităm și pe alții, ca printr-o poveste simplă, personală, să ne reamintească de înțelegeri firești, pe care acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să le auzim, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii Dăruiește Românie!.

Emisiunea Dăruiește Românie! vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm.

Astfel, în fiecare seară de vineri, de la 22:30, Carmen Târnoveanu vă așteaptă într-o ediție specială Dăruiește Românie!, alături de artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României. Împreună vom căuta, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună, putem munci în continuare în echipă. Un adevăr simplu, aproape banal, învelit într-o poveste prin care, credem că putem dărui încredere, speranță, chiar și Românie, așa cum am făcut și pâna acum.

Nu abandonăm ceea ce știm să facem! De aceea, deși, niciunul dintre noi nu are studio de televiziune acasă, știm că, în orice condiții, putem să întoarcem camera de filmare și să căutăm și alt cadru, cel din planul doi sau trei, care nu sare în ochi, dar care are, totuși, o poveste. Ei bine, povestea aceasta o veți afla acum, în edițiile speciale, adaugă Carmen Târnoveanu, realizatorul emisiunii Dăruiește Românie!.

Edițiile speciale ale emisiunii Dăruiește Românie! pot fi urmărite și online pe pagina de facebook TVR Internațional.

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3