loader
Foto

O ediție de sărbătoare ”Dăruiește Românie!”

Marți, 31 decembrie, de la ora 00:00, s-a difuzat pe TVR Internațional și simultan pe TVR MOLDOVA o ediție de specială, în care personalități ale vieții românești v-au împărtășit fascinantele lor povești de viață.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români.

Vă prezentăm povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a ne bucura de cei 24 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României.

Printre invitați îi veți regăsi pe: Dida Drăgan, Nicola, Florin Chilian, Adrian Romcescu, El Negro, Pasitos Dance, Fang Shuang, Arlinda Morava, Aris Zisopol, Ansamblul Asteria, Alexandra Violin, Marius și Arabela Mihalache, Kamara, Ralflo, Sanda Ladosi

***

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

***

Ediția se difuzează în premieră pe 31 decembrie, de la ora 00:00, la TVR Internațional și simultan la TVR Moldova; se redifuzează pe TVR Internațional pe 1.01.2020, la ora 11:30 și pe 2.01.2020, la ora 4:20 (ora României).

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...