loader
Foto

Dăruieşte Românie în 25 de poveşti!

„Dăruieşte Românie!”, emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, pregătește împreună cu artiştii României, din ţară şi din străinătate, 25 de poveşti româneşti. La TVRi și online pe TVR+, vineri, ora 21:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Dăruieşte Românie în 25 de poveşti! aşa se numeşte campania la care lucrăm de la începutul sezonului 5 şi care se va regăsi în ediţiile speciale Dăruieşte Românie!, pe care le pregătim pentru a marca un moment de anvergură – 25 de ani de viaţă ai TVR Internațional, exclusiv, în mijlocul comunităţilor de români din străinătate, prin canalul TVR Internaţional.

Am “testat” impactul unei astfel de campanii cu invitaţii noştri şi, deja, suntem în posesia unor informaţii, reacţii şi, mai ales, emoţii care confirmă crezul nostru, de altfel, misiunea Televiziunii Române, explicate foarte frumos de către un personaj pe care îl veţi regăsi în cadrul campaniei, şi care spune ca TVR Internaţional este “receptorul prin care trec toate conversaţiile mele cu România”.

(w882) carmen tar

Campania va fi însoţită de mărturisiri oneste ale artiştilor români, aşa cum regăsim, de altfel, în toate ediţiile emisiunii Dăruieşte Românie!.

Talentul, cultura, patriotismul şi dăruirea pot transforma pe oricine într-un artist naţional. Îmi amintesc de perioada petrecută în Anglia, de efervescenţa perioadei de după Revolutie, de entuziasmul de a schimba ceva în ţara mea, pentru toate astea şi încă multe altele pentru care lupt în continuare, sunt, acum, acasă, în România, a mărturist Adrian Daminescu, la una dintre ediţiile sezonului 5.

(w882) carmen tar

Pentru că anul acesta, TVR Internaţional împlineşte 25 de ani de viaţă, adică de programe proprii, exclusiv pentru românii din străinătate, ne dorim ca sezonul 5 al emisiunii „Dăruieşte Românie!” să aducă şi mai mult spectacol, mai multă bucurie, mai multă încredere şi, neapărat , 25 de poveşti româneşti, absolut inedite.

***

Emisiunea poate fi urmărită vinerea, de la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3