loader
Foto

Dăruieşte Românie în 25 de poveşti!

„Dăruieşte Românie!”, emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, pregătește împreună cu artiştii României, din ţară şi din străinătate, 25 de poveşti româneşti. La TVRi și online pe TVR+, vineri, ora 21:00.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Dăruieşte Românie în 25 de poveşti! aşa se numeşte campania la care lucrăm de la începutul sezonului 5 şi care se va regăsi în ediţiile speciale Dăruieşte Românie!, pe care le pregătim pentru a marca un moment de anvergură – 25 de ani de viaţă ai TVR Internațional, exclusiv, în mijlocul comunităţilor de români din străinătate, prin canalul TVR Internaţional.

Am “testat” impactul unei astfel de campanii cu invitaţii noştri şi, deja, suntem în posesia unor informaţii, reacţii şi, mai ales, emoţii care confirmă crezul nostru, de altfel, misiunea Televiziunii Române, explicate foarte frumos de către un personaj pe care îl veţi regăsi în cadrul campaniei, şi care spune ca TVR Internaţional este “receptorul prin care trec toate conversaţiile mele cu România”.

(w882) carmen tar

Campania va fi însoţită de mărturisiri oneste ale artiştilor români, aşa cum regăsim, de altfel, în toate ediţiile emisiunii Dăruieşte Românie!.

Talentul, cultura, patriotismul şi dăruirea pot transforma pe oricine într-un artist naţional. Îmi amintesc de perioada petrecută în Anglia, de efervescenţa perioadei de după Revolutie, de entuziasmul de a schimba ceva în ţara mea, pentru toate astea şi încă multe altele pentru care lupt în continuare, sunt, acum, acasă, în România, a mărturist Adrian Daminescu, la una dintre ediţiile sezonului 5.

(w882) carmen tar

Pentru că anul acesta, TVR Internaţional împlineşte 25 de ani de viaţă, adică de programe proprii, exclusiv pentru românii din străinătate, ne dorim ca sezonul 5 al emisiunii „Dăruieşte Românie!” să aducă şi mai mult spectacol, mai multă bucurie, mai multă încredere şi, neapărat , 25 de poveşti româneşti, absolut inedite.

***

Emisiunea poate fi urmărită vinerea, de la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...