loader
Foto

Dăruieşte Românie! O ediţie folk, cu drag de-acasă

Carmen Târnoveanu și invitații ei te așteaptă la TVR Internațional vineri, 14 decembrie, la ora 21.30, pentru a te întâlni cu "Dăruiește Românie!", o nouă producție de divertisment realizată pentru românii de pretutindeni.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Oriunde ai fi, Dăruieşte Românie!

Artişti, vedete şi personalităţi Dăruiesc Românie!, adică vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români.

De această dată, redeschidem împreună Club A, locul frecventat de artiști precum Florian Pittiș, Bebe Paraschivescu, Mircea Florian și în care s-au lansat generații de nume sonore în folk, pop și rock.

(w882) Daruieste

Club A spune povestea unor tineri studenți care nu s-au lăsat intimidați de cenzura vremurilor, și-au căutat un loc, i-au dat o identitate, Club A, și de-acolo, ajutați de o voce și o chitară, au desenat o Românie numai a lor.

După mai bine de trei decenii în care acasă a însemnat pentru unul SUA, pentru celălalt Germania, Bebe Paraschivescu și Mircea Florian se întorc în România. Nu în vizită, ci pentru a rămâne. De ce?

Aflăm vineri, 14 decembrie, de la ora 21.30, la TVR Internațional, într-o nouă ediție a emisiunii Dăruieşte Românie!, în care ne vom întâlni și cu Vasile Șeicaru, D.J. Vasile, Ovidiu Mihăilescu și Zoltan Butuc.

E clar, va fi folk. Însă, de această dată, într-o prezentare inedită, în sensul că vom avea și platane, și mixere...Eu zic să vă uitați, nu doar că o să vă simțiți acasă, dar vă veți întâlni cu fragmente dintr-o Românie personală, intimă, de care știu sigur că vă este dor, este invitația moderatorului emisiunii, Carmen Târnoveanu.

(w882) Daruieste

***

Dăruieşte Românie! va prezenta în fiecare vineri, de la 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a aniversa 23 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii şi specifice  pentru românii din străinătate.

Dăruieşte Românie!

Vineri, 21.30, TVR Internaţional

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producători: Dan Paul Ionescu şi Carmen Târnoveanu

Coordonator proiect: Cristina Leorenţ

***

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3