loader
Foto

Dăruieşte Românie! O ediţie folk, cu drag de-acasă

Carmen Târnoveanu și invitații ei te așteaptă la TVR Internațional vineri, 14 decembrie, la ora 21.30, pentru a te întâlni cu "Dăruiește Românie!", o nouă producție de divertisment realizată pentru românii de pretutindeni.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Oriunde ai fi, Dăruieşte Românie!

Artişti, vedete şi personalităţi Dăruiesc Românie!, adică vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români.

De această dată, redeschidem împreună Club A, locul frecventat de artiști precum Florian Pittiș, Bebe Paraschivescu, Mircea Florian și în care s-au lansat generații de nume sonore în folk, pop și rock.

(w882) Daruieste

Club A spune povestea unor tineri studenți care nu s-au lăsat intimidați de cenzura vremurilor, și-au căutat un loc, i-au dat o identitate, Club A, și de-acolo, ajutați de o voce și o chitară, au desenat o Românie numai a lor.

După mai bine de trei decenii în care acasă a însemnat pentru unul SUA, pentru celălalt Germania, Bebe Paraschivescu și Mircea Florian se întorc în România. Nu în vizită, ci pentru a rămâne. De ce?

Aflăm vineri, 14 decembrie, de la ora 21.30, la TVR Internațional, într-o nouă ediție a emisiunii Dăruieşte Românie!, în care ne vom întâlni și cu Vasile Șeicaru, D.J. Vasile, Ovidiu Mihăilescu și Zoltan Butuc.

E clar, va fi folk. Însă, de această dată, într-o prezentare inedită, în sensul că vom avea și platane, și mixere...Eu zic să vă uitați, nu doar că o să vă simțiți acasă, dar vă veți întâlni cu fragmente dintr-o Românie personală, intimă, de care știu sigur că vă este dor, este invitația moderatorului emisiunii, Carmen Târnoveanu.

(w882) Daruieste

***

Dăruieşte Românie! va prezenta în fiecare vineri, de la 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a aniversa 23 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii şi specifice  pentru românii din străinătate.

Dăruieşte Românie!

Vineri, 21.30, TVR Internaţional

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producători: Dan Paul Ionescu şi Carmen Târnoveanu

Coordonator proiect: Cristina Leorenţ

***

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...