loader
Foto

DĂRUIEŞTE ROMÂNIE! pe ritmuri muzicale

Pianista Alexandra Dariescu și interpreta de muzică ușoară Eva Kiss au fost invitatele ediției speciale a emisiunii "Dăruiește Românie!", vineri, 8 mai, de la ora 22.30.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

"Dăruiește Românie!" vă așteaptă cu ediții speciale, adaptate situației în care ne aflăm și regulilor pe care e necesar și obligatoriu să le respectăm, #StamInCasa.

În fiecare seară de vineri, de la 22:30, Carmen Târnoveanu vă este alături într-o ediție specială "Dăruiește Românie!", împreună cu artiști, vedete, oameni de cultură, personalități ale României.

Să aflăm, pentru românii de pretutindeni, confirmarea unui adevăr în care toți nădăjduim, acela că, deși suntem departe, rămânem tot noi, rămânem împreună! Acesta este și sloganul campaniei pe care TVR International o are în desfășurare #DeparteDarImpreuna.

INVITATE:

  • ALEXANDRA DARIESCU
  • EVA KISS

PROGRAM DE DIFUZARE:

  • TVR Internațional: 8 mai, ora 22.30, 9 mai, ora 6.00 (ora României)
  • TVR Moldova: 8 mai, ora 22.30

ECHIPA EMISIUNII:

Moderator: CARMEN TÂRNOVEANU

Realizator: CARMEN TÂRNOVEANU

Montaj: LILIANA NĂSTASE

Jurnaliști tv: GABRIELA MOCANU și LAURENȚIU NĂSTASE

Director imagine: EMIL STAN

Regizor tv: MANUELA APOSTOL

Producător: RALUCA AMZĂR

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...