loader
Foto

Dăruieşte Românie! la TVR Internațional

Carmen Târnoveanu, gazda românilor de pretutindeni, v-a așteaptat vineri, 11 septembrie, ora 21.00, să dăruiți Românie împreună cu TVR Internaţional. Printre invitați, Gabriel Dorobanțu și Andreea Tamaș.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Emisiunea este o explozie de culoare, bucurie şi, mai ales, emoţii. Toate le trăim împreună ignorând orice fel de graniţe geografice.

Până acum Dăruieşte Românie! a reuşit să ne găsească împreună, a reuşit să-i adune pe românii din toate comunităţile româneşti din străinătate în jurul poveştilor adevărate, amintirilor care ne răscolesc şi, mai ales, în jurul bucuriilor simple care ne amintesc de un timp afectiv, potrivit lui Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Vom revedea momente inedite, invitaţi fabuloși, biografii de ţinut minte.

(w882) Carmen Tar

Cu Dăruieşte Românie! ne dorim să găsim un timp bun pentru povestea noastră, ca români, un timp în care să avem răgaz să ne bucurăm unii de alţii, să privim cu încredere spre noi, spre originile noastre, spre ţara noastră.

INVITAŢI:

  • BRIO SONORES
  • GABRIEL DOROBANŢU
  • ANDREEA TAMAŞ
  • PROVINCIALII

PROGRAM DE DIFUZARE LA TVR INTERNAȚIONAL:

  • Vineri, 11 septembrie, ora 21.00
  • Sâmbătă, 12 septembrie, ora 4.30 și 12.30 (ora României)

***

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

 

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...