loader
Foto

Dăruieşte Românie! - un nou format de divertisment la TVR Internaţional

Artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români, în fiecare zi de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

De câte ori v-a măcinat dorul de casă, de cei dragi? De câte ori aţi privit spre ţara aceasta în care am fost aşezaţi, cu inima răvăşită de amintiri?

Sunt întrebări la care au răspuns cu sinceritate şi invitaţii emisiunii Dăruieşte Românie!: Maria Buză, Fang Shuang, Delia Rus, Aneta Stan, Horia Moculescu.

(w882) daruieste

Cu Dăruieşte Românie ne dorim să găsim un timp bun pentru povestea noastră, ca români, un timp în care să avem răgaz să ne bucurăm unii de alţii, să privim cu încredere spre noi, spre originile noastre, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

(w882) daruieste

Dăruieşte Românie! va prezenta în fiecare vineri, de la ora 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a aniversa 23 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii şi specifice pentru românii din străinătate.

(w882) daruieste

***

Dăruieşte Românie!

Vineri, 21.30, TVR Internaţional

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producători: Dan Paul Ionescu şi Carmen Târnoveanu

Coordonator proiect: Cristina Leorenţ

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3