loader
Foto

De luni, stăm „Împreună lângă brad”!

Luni, 11 decembrie, debutează una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de iarnă ale studioului TVR Iaşi.

 

Steliana Orăşanu
Roxana Costaş
Horia Gumeni
Lucian Lucescu

De luni, stăm „Împreună lângă brad”!

Luni, 11 decembrie, debutează una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de iarnă ale studioului TVR Iaşi. “Împreună lângă brad” îi are, în acest an, ca moderatori pe Anca Medeleanu, Roxana Bratec, Steliana Orăşanu, Lucian Lucescu şi Horia Gumeni.

În spirit de sărbătoare, aceştia vă aşteaptă cu zâmbete, colinde şi invitaţi de marcă. Prima emisiune este luni dimineaţa, de la ora 8.00, transmisă la TVR Iaşi şi la TVR 3 , iar a doua ediţie este tot luni, după-amiază, de la ora 18.30.

Este luna cadourilor şi a surprizelor, aşa că îi aşteptăm pe toţi copiii să ne sune. Moş Crăciun poate veni la voi cu sacul plin de cadouri, aşa că sunaţi-ne la 0232.209012, de luni până vineri, între orele 10 şi 20.

Realizatori: Oana Lazăr şi Gabriel Rotaru

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea prezintă personalităţi ale folclorului din regiune.Pe lângă dialogul cu gazda emisiunii sunt evocate în imagini de arhivă tradiţiile locului. O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Producător Felicia Stoian

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3