loader
Foto

De Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena la "Cântec și Poveste"

Nume sonore ale folclorului românesc de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena: Elena Jurjescu, Ştefan Constantin Moacă şi trompeta de aur a României - Constantin Gherghina!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

În preajma sărbătorii Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, aducem prinos de cântec popular cu doi solişti îndrăgiţi ai melosului bănăţean din familia Ansamblului Profesionist Banatul din Timişoara, urându-le totodată la Mulţi Ani: Elena Jurjescu şi Ştefan Constantin Moacă.

Nu uităm să aducem un omagiu trompetei de aur a României – Constantin Gherghina prin momentele de aducere aminte din arhiva Teleziunii Române. Tabloul folcloric este completat de artistul Tiberiu Ceia.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3  joi 26.10.2017, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara vineri 28.05.2017 de la ora 19.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3