loader
Foto

Deschiderea TIFF 2016, în direct la TVR 3 și pe TVR+

Vineri, 27 mai, de la ora 20:00, în direct la TVR 3, TVR Cluj și online, pe TVR+, cinefilii au fost invitați să urmărească deschiderea celui mai mare festival de film din România: TIFF.

 

Transilvania la zi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

TVR Cluj ne-a propus o ediție realizată în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca - punctul 0 al Festivalului de Film Transilvania -, o ediție cu invitaţi speciali şi imagini în direct de pe covorul roşu, chiar înaintea Galei de deschidere TIFF.

Cea de-a 15-a ediţie a Festivalului de Film Transilvania aduce 250 de producţii, dintre care 216 lungmetraje şi 32 de scurtmetraje din 64 de ţări. Secţiunea Zilele Filmului Românesc include două din cele trei filme româneşti prezente anul acesta la Festivalul de la Cannes: Sieranevada semnat de Cristi Puiu şi Câini de Bogdan Mirică.

Proiecția de deschidere a Festivalului va avea loc în Piaţa Unirii din Cluj: premiera mondială a filmului 6,9 pe scara Richter, în prezenţa regizorului Nae Caranfil.

Prezentatorul ediției speciale este Ovidiu Damian.

***

Emisiunea poate fi urmărită în direct pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3