loader
Foto

Despre boala cronică de rinichi și îmbătrânire la "Tableta de sănătate"

Ramona Moroșanu vă invită marți, 25 februarie, de la ora 19:00, la TVR Craiova,  la o discuție despre boala cronică de rinichi în cadrul emisiunii "Tableta de sănătate".

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

 

Invitatul emisiunii este domnul, prof. univ. dr. Eugen Moța - seful Clinicii de Nefrologie SJU Craiova și Preşedintele Societăţii de Nefrologie din Romania

România este ţara care se poate mândri cu o rată a mortalităţii pacienţilor care fac dializă mai mică decât media europeană, dar mai ales cu cea mai mare rată de includere în dializă din Europa, asta datorită faptului că avem 10.000 de pacienţi dializaţi, în 150 de centre private, unde s-au investit 40 de milioane de euro.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3