loader
Foto

Despre cărţi, la ”Vieţi dăruite”

Ediţia din această săptămână este realizată la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică LIBRIS Braşov. Marţi, 17 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 3.

 

Aşa cum v-aţi obişnuit, emisiunea ”Vieţi dăruite” aduce în fiecare săptămână, cu emoţie şi sinceritate, poveştile unor oameni generoşi care au ştiut sau ştiu încă să dăruiască semenilor lor: timp, învăţături, efort, creaţii încântătoare. Cu alte cuvinte: o mare parte din ceea ce înseamnă vieţile lor.

În ediţia din această săptămână, realizatorul  Ioan Ceauşescu pătrunde  într-un "regat al cărţilor" pentru a se întâlni cu Virgil Oniţă, fondatorul LIBRIS, precum şi cu câţiva membri ai echipei sale.

Temele discuţiilor vor fi despre gusturile cititorilor, politici editoriale, despre târgurile de carte de la Leipzig, Torino, Madrid, Beijing şi, mai ales târgul de la Paris unde standul României, asigurat şi amenajat de LIBRIS - a fost declarat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun.

Şi pentru a exemplifica particularitatea şi complexitatea  Târgului de la Braşov, la  ”Vieţi dăruite” vom urmări un fragment din recitalul multimedia susţinut de actriţa Claudia Motea.

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3