loader
Foto

Galerie foto

Despre educaţia spirituală a tinerilor la "Spirit și Credință"

Sâmbătă, 30 iulie, de la ora 8:00, la TVR 3, vorbim cu doamna Iuliana Gheorghe - inspector școlar ISJ Dolj şi diacon Iulian Cravcenco - coordonator ASCOR, Craiova, despre educaţia spirituală a tinerilor.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

La Spirit și Credință vom vorbi despre cum îi pregătim pe tinerii de astăzi să fie responsabili și echilibrați în viața socială pe care o duc.

Tema acestei ediții vine în contextul în care Patriarhia Română a declarat anul 2016, drept Anul Omagial al Educației religioase a tineretului creștin ortodox.

Partenerii de dialog ai părintelui Adrian Stănulică, moderatorul emisiunii, vor fi  doamna IULIANA GHEORGHE - inspector școlar ISJ Dolj și diacon IULIAN CRAVCENCO - coordonator ASCOR, Craiova.

Emisiunile TVR 3 pot fi urmărite în streaming live, online pe TVRplus.ro/live-tvr-3

 

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*O emisiune cu cei mai buni specialiști din domeniul medical, cele mai noi tehnici de tratament, sfaturi despre cum putem fi mai sănătoși și despre un stil de viață echilibrat.

Producător Claudia Zătrean

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3