loader
Foto

Despre implantul dentar la "Tableta de sănătate"

Marți, 28 ianuarie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, Ramona Moroșanu vă invită la o nouă ediție a emisiunii "Tableta de sănătate" dedicată implantului dentar.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Invitatul emisiunii va fi doctorul Maxim Steiner - medic dentist din Israel, ce deține un masterat în Implantologie Orală obținut în Germania.

Dr. Steiner consideră că educația nu trebuie să se termine odată cu primirea diplomei. El este permanent la curent cu cele mai noi tehnologii si inovații în stomatologie, prin participarea la congrese si conferinte.

 

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3