loader
Foto

Galerie foto

Despre Tuberculoză la "Tableta de sănătate"

Marți, 25 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, vom discuta despre Tuberculoză cu dr. Corneliu Emilian Miu - medic primar pneumolog.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

În această ediție a emisiunii "Tableta de sănătate" alături de Ramona Moroșanu, în studioul TVR Craiova, se află dr. Corneliu Emilian Miu - medic primar pneumolog.

Subiectul abordat săptămâna aceasta este Tuberculoza, o maladie infecţioasă periculoasă, care, în cazul nedepistării la timp şi tratării inadecvate, poate duce la pierderea capacităţii de muncă, invaliditate şi deces.

Emisiunile TVR Craiova pot fi urmărite și online pe TVR+

 

16:00 Nutri Info

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Producător Simona Boanta

16:30 Meseriasii

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Emisiunea Meseriaşiii a descoperit în Transilvania câţiva meşteri curajoşi şi îndărătnici care continuă să lucreze ca odinioară.

Meșteri din județul Alba

Producător Vasile Braic

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3