loader
Foto

Galerie foto

Dincolo de sport, cu Ştefan Birtalan şi Cristian Gaţu

Marţi, 26 aprilie, de la ora 19.00, la TVR Cluj şi de la ora 22.00, la TVR 3, două glorii ale handbalului românesc au analizat, în studioul TVR Cluj, situaţia actuală din sportul românesc, alături de moderatorul Alexandru Pilu Bănoi.

 

Dincolo de sport

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ştefan Birtalan şi Cristian Gaţu sunt doi foşti handbalişti români, care au făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României, care a fost medaliată cu argint olimpic la Montreal 1976 și cu bronz olimpic la Munchen 1972 și Moscova 1980.

Ştefan Birtalan a primit, în anii 1974, 1976 și 1977, titlul de cel mai bun sportiv al României. A marcat 993 de goluri pentru echipa României.

Cristian Gaţu a fost președintele Federației române de handbal timp de 18 ani, începând din 1996.

**

Emisiunea "Dincolo de sport" prezintă lumea sportului fără a cădea în senzaţionalul altor producţii de acest gen. Tratează alături de invitaţii din platou sau prin telefon atât evenimentele sportive cât şi munca din spatele succeselor. În fiecare ediţie cunoaşteţi diverşi performeri ai momentului, dar şi la foste glorii sportive.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3