loader
Foto

„Dincolo de sport”, o ediţie “vişinie”

Ediţia de marţi, 29 aprilie, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, este dedicată echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, într-un dialog cu antrenorul Vasile Miriuţă.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, vă invită la o nouă ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, o ediţie “vişinie”. Invitat în platou este Vasile Miriuţă, antrenorul echipei din cartierul Gruia, CFR 1907 Cluj.

“Poveştile lu’ Pilu” aduc în prim-plan pe fosta internaţională de handbal Anamaria Stetz-Grozav. Experienţa acumulată în campionatul intern, la echipele din Baia Mare şi Cluj-Napoca, dar şi în puternicul campionat francez, la echipele din Nantes, Dijon şi Montpelier, se dovedeşte acum extrem de importantă când este pusă în practică de Anamaria Stetz-Grozav la Clubul Sportiv Ocna Mureş, unde încearcă să facă performanţă alături de soţul ei, Corneliu Stelian Grozav, antrenorul echipei de volei de la acelaşi club.

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 29 aprilie, de la ora 22:00, şi la TVR Cluj, miercuri, 30 aprilie, de la ora 15:00.

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3