loader
Foto

Două ediții speciale Regional Cafe la Craiova

Miercuri şi joi, la Regional Cafe la TVR Craiova îi veţi cunoaşte pe câştigătorii festivalului Maria Tănase şi veţi afla detalii despre proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!

Ediția de miercuri, 23 octombrie 2013, a emisiunii matinale Regional Cafe este dedicată în exclusivitate Festivalului Concurs Național Maria Tănase.

Așa că telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Zorina Chelu-Bălan, câștigătoarea Marelui Premiu și Trofeului Festivalului din Dolj, Liviu Olteanu, tot din Dolj, care a obținut Premiul I la secția soliști vocali, dar și pe Amelia Etegan, directorul festivalului, care vine cu impresiile și detaliile de după festival.

Joi dimineața moderatorii Alina Șerban și Marian Politic ajung din nou în casele dumneavoastră începând cu ora 7, tot la Regional Cafe.

Ediția aceasta este dedicată în totalitate altor două evenimente legate de proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021: sâmbătă seară Festivalul Haiducilor - Iancu Jianu, iar duminică seară un concert extraordinar PHOENIX.

Detalii inedite veți afla de la invitații ediției: Dan Motanu, regizorul festivalului, Vlad Mirita, care-l va interpreta pe generalul Magheru, Gabriel Duțu, care îl joacă pe  Anghel Șapte Cai și Vasile Calofir - în rolul lui Tudor Vladimirescu.

Nicu Covaci va fi și el prezent în emisiune cu detalii despre concertul pe care trupa Phoenix îl va susţine pentru craioveni duminică. Toate aceastea, bineînțeles, alături de rubricile specifice emisiunii.

Vă așteptăm la două ediții deosebite și miercuri, și joi începând cu ora 7:00 pe TVR Craiova şi TVR3.

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvr3