loader
Foto

“Ediţie specială” - evreii din toată lumea comemorează Holocaustul

Duminică, 27 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Cluj, TVR 3 şi TVR Internaţional, o “Ediţie specială” despre unul dintre cele mai odioase şi sângeroase momente ale istoriei omenirii - Holocaustul evreilor.

 

Sebesi Karen Attila

Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la Holocaustul evreilor din timpul celui de al Doilea Război Mondial, iar în aceste zile comunităţile evreieşti din toată lumea comemorează Ziua Holocautului.

Emilia Avram, producător, şi Sebesi Karen, moderator, vă invită să urmăriţi o ediţie cu adevărat specială a emisiunii „Ediţie specială” alături de invitaţi de marcă: Andrei Klein - supravieţuitor al Holocaustului, născut în lagărul de la Moghilev Podolski din Transnistria, Attila Gido - istoric şi cunoscător al istoriei evreilor din Cluj, Thea Haimovitz – organizator al Festivalului de Film Evreiesc, şi istoricul Lucian Nastasă-Kovacs.

O “Ediţie specială” care ne învaţă că istoria nu trebuie să se repete.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3