loader
Foto

Galerie foto

Emerich Dembrovschi a venit în premieră la "În Prelungiri"

Fotbalistul despre care legenda spune că ar avea statuie în Mexic, Emerich Dembroschi, a fost în premieră în emisiunea de sâmbătă, 7 decembrie.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul de primă ligă se îndreaptă spre final de an iar ACS Poli Timişoara mai are de trecut confruntările cu două echipe cu nume ale campionatului: Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

Pe de altă parte, Mondialul brazilian şi-a stabilit grupele. Vom face analiza competiţiei la care generaţia lui Piţurcă n-a prins bilet cu profesorul Jackie Ionescu și cu Emeric Dembrovschi, omul care a înfruntat Brazilia în generaţia de la Guadalajara.

(w882)

Partea a doua e consacrată handbalului. Invitați: Aihan Omer, antrenor CS Caraş-Severin, şi Coco Covăsâmţan, vicepreşedinte Politehnica Timişoara.

Competiţia internă a handbalului masculin se pregăteşte de derby-ul Banatului. CS.Caraş-Severin şi Politehnica Timişoara promit să ofere o dispută cel putin la fel de încrâncenată ca şi cea din tur.

De asemenea, facem planuri şi speranţe pentru Mondialul de handbal feminin ce debutează în Serbia, cu naţionala lui Tadici sperând la medalie.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 7.12 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 7.12 la ora 23.00 și luni 9.12 la ora 15.30.

(w882)

 

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3