loader
Foto

Emisiunea „Cap de afiş” ne invită la Balul Operei din Cluj

Cele mai frumoase momente ale longevivului Bal de la Cluj au făcut deliciul ediţiei de vineri, 27 februarie, a emisiunii „Cap de Afiş”, prezentată pe TVR 3 şi pe TVR+ de la ora 18:00.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Maestrul Petre Sbârcea, aflat la pupitrul Orchestrei Operei Naţionale Române Cluj-Napoca, a deschis Marele Bal cu lucrări celebre din literatura muzicală universală. Pe scenă au evoluat soliştii şi corul Operei, dar şi un grup de tineri balerini de la Liceul de coregrafie. Regia spectacolului a fost semnată de Tiberius Simu.

Evenimentul a fost completat de creaţiile vestimentare ale Doinei Levintza şi de gratularea personalităţilor clujene cu titlul "Seniorii Cetăţii".

Cea de-a XX-a ediţie a Balului Operei clujene s-a desfăşurat în data de 21 februarie 2015.

Producătorul emisiunii este Liana Goţa, de la TVR Cluj.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

11:00 FamiliON

*Studioul teritorial Iaşi

*Magazin de familie și divertisment-Viorica Macovei

Producător Laura Lucescu

12:00 Transparenţe

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune săptămânală de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii. Emisiunea surprinde în mod salutar preocupările actuale ale talentelor din societatea noastră, dă o imagine vie, directă celor mai afirmate energii din domeniul cultural sub forma unor dialoguri amicale, accesibile şi...neconvenţionale.Din însumarea unui set mai amplu de asemenea interviuri-dezbatere se conturează în chip oportun imaginea în plină dinamică nu doar a Clujului de azi, nici măcar numai a Transilvaniei ori a României, ci de-a dreptul a unei părți de Europă în plină emergență, căutându-şi căile către reprezentativitate şi reliefare acasă şi în universalitate.

Invitat Ion Pop, membru corespondent al Academiei Romane

Realizator Ovidiu Pecican

Producător Laura Paşca

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3